ONTWERP

Onze ontwerpers vinden samen met u de beste creatieve oplossingen. Dat beperkt zich niet tot innovatieve draag en hangconstructies, trappen, hekwerk of balustrades. Ook voor unieke designelementen voor de inrichting van uw winkel. showroom, woning, tuin of terras bent u bij ons aan het juiste adres. Zeestadstaal werkt samen met kunstenaars en designers om hun creaties te realiseren.

PLAATWERK

Meestermetaalwerkers houden van RVS, staal en aluminium. We kunnen er dan ook heel veel mee: zagen, snijden, TIG/Mig en autogeen lassen, hardsolderen, robotlassen, walsen, ponsen, buigen, doornbuigen, rondslijpen, vlakslijpen, kokerschuren en finishen. Hierdoor zijn wij in staat het constructiewerk innovatief en kosteneffectief uit te voeren.

CONSTRUCTIE

Met onze brede ervaring zijn wij in staat de meest uiteenlopende grote en kleinere opdrachten volgens afspraak snel en degelijk uit te voeren. Ons constructiewerk op maat kan zowel seriematig als in enkele stuks worden geleverd.

POEDERCOATEN

Zeestadstaal beschikt over een eigen installatie voor poedercoating. Hierdoor zijn wij in staat om uw metaalwerk in meer dan 20 RAL kleuren seriematig te produceren. Ook voor individueel coatingwerk, bijvoorbeeld velgen of fiets- en brommerframes kunt bij ons terecht.

ASSEMBLAGE

Uw opdrachten en ons metaalwerk is pas af als het echt af is. Een goede en kwalitatieve assemblage is daarom bij Zeestadstaal een voorwaarde. Onze medewerkers worden specifiek getraind in het assembleren van uw opdrachten waardoor we snel en binnen de gestelde eisen afgemonteerd kunnen leveren.

LEERBEDRIJF

We zeiden het al; wij houden van metaal en dus van ons vak. Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op ervaring en kwaliteit. Daarom zijn wij een SBB erkend leerbedrijf. Bij ons kunnen niet alleen jongeren alle facetten van het metaalvak leren. Wij hebben ook ruim plaats voor de meer ervaren herintreders en vakmensen die na hun (vervroegde) pensionering bij ons hun ervaring kunnen delen.