DeKantine

In de Kantine leiden wij horeca medewerkers op in ons arbeidstrainingsprogramma. Onze kantine in Gebouw39 is voorzien van een volledig ingerichte keuken. Deze keuken is door verschillende sponsoren ter beschikking gesteld. Onze medewerkers leren hier koken en om te gaan in de bediening. Kom een keer langs en ervaar hoe onze mensen jouw lunch kunnen verzorgen.

De Lunch

Wij serveren iedere dag in Gebouw39 een lunch in onze kantine. Ben je benieuwd hoe wij dit voor jouw bedrijf kunnen verzorgen? Neem dan eens contact met ons op. Met voldoende ruimte voor meer dan 30 personen kunnen wij een eenvoudig broodje of een uitgebreide lunch verzorgen. Iedere woensdag is het zelf mogelijk om onze Blauwe Hap te bestellen of af te halen.

De Blauwe Hap

Iedere woensdag is het mogelijk om onze blauwe hap te reserveren. Neem snel een kijken je opde blauwe hap pagina voor meer informatie. 

Openingstijden

DeKantine is iedere dag geopend van 0900 tot 1600 uur. Wij serveren iedere dag tussen 1200 en 1500 uur lunch. Daarvoor en daarna helpen wij u ook graag. Bel even voor beschikbaarheid indien u met een grote groep komt.

Voor vergaderingen en presentaties is het mogelijk om onze ruimte te huren. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Vragen & Reserveringen